KURELAKAN DIKAU PERGI FREE DOWNLOAD

Amy sentiasa bercita-cita ingin meneruskan kerjaya sebagai seorang anak seni dan meluaskan lagi pengetahuan beliau dalam bidang seni muzik. Disebabkan itu, David Teoh menguji sejauh mana kehandalan Amy di dalam bidang rakaman studio dan muzik. Uk’s Records Entertainment Beli online di http: Okay dianggotai oleh Aren vokalis , Amy gitar utama, penerbit album dan komposer. Ketika itu, beliau ditugaskan menjaga vokal Adzrin dan Fazley bagi lagu tema ‘Mendam Berahi’.

Uploader: Dolabar
Date Added: 15 February 2011
File Size: 47.8 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 90546
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Amy merindui zaman kegemilangan Uk’s dan berniat meneruskan kembali Uk’s. Beliau juga akan ponteng sekolah dan bermain gitar di dalam ladang kelapa sawit milik keluarganya.

Okay – Ku Relakan Dikau Pergi

Please enable them to sign in. Namun, pada suatu hari sebuah keratan surat khabar yang dinyatakan oleh Saari Amri memberitahu kurealkan Amy sebagai ahli kumpulan tetap Ukays. Beliau juga diberi gelaran ‘Anak Emas’ David Teoh.

Your password has been successfully updated. Satu lilin sehening malam Laman yang ada pautan fail yang terputus.

  PILLARS OF NOSGOTH WALLPAPER

Digimix Studio merupakan syarikat dimilikki oleh Pak Ngah. Album tersebut mempunyai 11 buah lagu dengan 5 lagu bonus dari Insictech Musicland.

Instructions to verify your updated kurelakan dikau pergi address have been sent. Doaku buatmu ibu 7. Available on the Appstore Get it on Google Play. Amy menghilangkan diri dari dunia rakaman album dan pulang ke kampung halaman di Parit Sulong, Johor pada tahun kurlakan Please try again later. Ketika itu, beliau ditugaskan menjaga vokal Adzrin dan Fazley bagi lagu tema ‘Mendam Berahi’. Tugas tersebut sepatutnya dikendalikan oleh Yassin bekas penyanyi nasyid Brothers, namun beliau tidak menghadirkan kerana hal yang tidak dapat dielakkan.

Ku Relakan Kau Pergi, a song by REM on Spotify

Tetapi tidak lama kemudian apabila Okay sudah mula menempa nama di persada seni, vokalis utamanya pula mengundurkan diri. Beliau bekerja selama lebih kurang setahun sebelum tercetus salah faham diantara Arwah Encik Rosli dan Amy oleh pihak ketiga.

Bila diri disayangi 7. Kurelakan dikau pergi Harga jualan dicadangkan: Pahit akan manis akhirnya. Akibatnya beliau berkali-kali dirotan dan dimarahi ibunya. Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas. Disebabkan itu, David Teoh menguji sejauh mana kehandalan Amy di dalam bidang rakaman studio dan muzik.

  RUF BTR WALLPAPER

Join the growing community now!

Lalu nama Ukays ditukar kepada Uk’s. Tidak disangka percubaan beliau buat kali pertama membuatkan hasil. New Password Please choose a new password.

Album tersebut mendapat sambutan yang memberangsangkan. Gemas Kasih Sepanjang Usia Ini terbukti dengan penjualanan soundtrack Mami Jarum The Movie dengan 15, unit.

For details and controls, see our Cookie Policy. Walaupun begitu, beliau cekalkan hati dan meneruskan pekerjaan tersebut.

Okay Ku Relakan Dikau Pergi download

Kurelakan dikau pergi 5. Walau bagaimanapun, kumpulan tersebut tidak mendapat sambutan mengalakkan dan album hanya terjual 15, unit sahaja. Semasa sesi fotografi dihadiri oleh Amy, Epy ,urelakan Ali Ukays sahaja oleh kerana kesuntukkan masa dan ahli lain tidak dapat menghadirkan diri. Di mana mereka menjinakkan diri di kenduri-kenduri kahwin dan majlis rasmi.